Πέντε φτηνοί ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί

 

Η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών, www.trivago.gr παρουσιάζει πέντε φθηνούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, γιατί οι διακοπές χρειάζονται μαγεία, διάθεση, έρωτα, αλλά όχι αναγκαστικά και πολυτέλεια!

Το σύνθημα, όλοι φέτος στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την αξεπέραστη ομορφιά του ελληνικού τοπίου, με την πατροπαράδοτη φιλοξενεία και, λόγω οικονομικής κρίσης στον διεθνή περίγυρο και όχι μόνο στην Ελλάδα, και με …οικονομία!

Ιδού, λοιπόν, οι προτάσεις του  www.trivago.gr:

Κέρκυρα – Ξενοδοχείο Ακρωτήρι Beach

Το νησί των Φαιάκων θα σας μαγέψει με το Βενετικό του αέρα και θα σας δώσει μια πληθώρα επιλογών για διασκέδαση. Η Κέρκυρα έχει κάτι σπάνιο για νησί. Συνδυάζει όλα τα οφέλη της μεγαλούπολης και την ίδια στιγμή θα σας δίνει μονίμως την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε νησί. Επίγειος παράδεισος χαρακτηρίζεται απο τους ντόπιους και μια βόλτα στα καντούνια της πόλης θα σας πείσει για την αλήθεια των λεγομένων τους. Θεωρείται από τα ακριβά νησιά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε φτηνές διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Το ξενοδοχείο ΑκρωτήριBeach βρίσκεται στην Παλαιοκαστρίτσα, πολύ κοντά στην ομώνυμη παραλία και στο μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας. Διαθέτει εξωτερική πισίνα, όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων και όλα τα δωμάτια του έχουν θέα στη θάλασσα. Χαλαρώστε κοιτώντας τα αστέρια στην παραλία και όταν το βράδυ έρθει για τα καλά κατεβείτε στην πόλη για ξέφρενη διασκέδαση.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν για τις επιλεγμένες ημερομηνίες από 113 € για δίκλινο δωμάτιο μέσω booking.com (15.06.2012 – 18.06.2012)

 

Μύκονος – Ξενοδοχείο Dorion

Το νησί των ανέμων είναι γνωστό για τα ξέφρενα πάρτυ, την έντονη νυχτερινή ζωή και τις τσιμπημένες τιμές. Ή τουλάχιστον ήταν! Ένα από τα ωραιότερα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, που δεν έχει να προσφέρει μόνο σφηνάκια αλλά και στιγμές χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς. Αυτό το καλοκαίρι, επισκεφτείτε τη Μύκονο και ανακαλύψτε το άλλο της πρόσωπο, αυτό της ηρεμίας, της θαλπωρής και των οικονομικών τιμών. Περπατήστε στα σοκάκια του νησιού, επισκεφτείτε τις μαγευτικές παραλίες του και αφεθείτε στο μπλε χρώμα των παραδοσικακών σπιτιών του νησιού. Το ξενοδοχείο Dorion είναι ένα παραδοσιακό μπουτίκ ξενοδοχείο χτισμένο στην παραλία του Ορνού, που στην αρχαιότητα ονομαζότανDorion και σημαίνει μικρό δώρο του Θεού. Και αυτό είναι η Μύκονος… Ένα δώρο του Θεού Απόλλωνα για την Ελλάδα.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν για τις επιλεγμένες ημερομηνίες από 104 € για δίκλινο δωμάτιο μέσω booking.com (15.06.2012 – 18.06.2012)

 

 Ρόδος – Ξενοδοχείο Amathus Beach

Το νησί των Ιπποτών είναι ίσως ο πιο αγαπημένος προορισμός για όλο το διεθνέςjetset. Ίσως γιατί λούζεται από τον ήλιο 300 μέρες το χρόνο. Περπατήστε στην παλιά πόλη και αμέσως θα νιώσετε ότι ένα παραμύθι ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Θα έχετε την αίσθηση ότι η χρονομηχανή σας δουλεύει και ξαφνικά βρίσκεστε στο Μεσαίωνα με τα φουσκωτά φορέματα και τους ιππότες. Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου που μπορεί να χρειαστείτε πολλές μέρες για να το γυρίσετε αλλά την ίδια στιγμή σας δίνει και άπειρες επιλογές. Απολαύστε το Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι και δροσιστείτε στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά του νησιού. Το ξενοδοχείοAmathus Beach είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο χτισμένο πάνω σε ένα καταπράσινο λόφο στην Ιξιά της Ρόδου. Απολαύστε τον ήλιο στην πισίνα του ξενοδοχείου ή κατεβείτε στην παραλία για εξερεύνηση και βουτιές. Μακριά από το θόρυβο της πόλης και την ίδια στιγμή τόσο κοντά στις εξελίξεις, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες σας τις προσδοκίες.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν για τις επιλεγμένες ημερομηνίες από 120€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω hotels.com (15.06.2012 – 18.06.2012)

 

Νάξος – Ξενοδοχείο Plaza Beach Plaka

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων και ίσως ένα από τα τελευταία νησιά του Αιγαίου που άρχισε να αναπτύσσει τουρισμό. Ο λόγος απλός… Είναι από την αρχαιότητα ένας ευλογημένος τόπος με πλούσια παραγωγή προϊόντων και οι κάτοικοι του δεν ένιωσαν την ανάγκη να κερδίσουν χρήματα από την ομορφιά που τόσο απλόχερα έδωσε ο Θεός στον τόπο τους. Ένα νησί χτισμένο στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες του ότι είναι στην κορυφή του κόσμου. Πλούσια ιστορία και πολλά μνημεία, όπως Βυζαντινές εκκλησίες, αρχαίοι ναοί και Βενετικοί πύργοι είναι μόνο λίγα από αυτά που θα σας μαγέψουν. Σαν παρθένο δάσος η Νάξος περιμένει να την εξερευνήσετε. Το ξενοδοχείοPlaza BeachPlaka είναι χτισμένο στην παραλία Πλάκα, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Περπατήστε και ξαπλώστε κάτω από τα δέντρα για να χαλαρώσετε και να διαβάσετε το βιβλίο σας. Είναι 7 χιλιόμετρα από το κέντρο του νησιού και ακόμα και αν δεν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με τη συγκοινωνία ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν για τις επιλεγμένες ημερομηνίες από 67€ για δίκλινο δωμάτιο μέσω booking.com (15.06.2012 – 18.06.2012)

 Κως– Ξενοδοχείο SENTIDO Mitsis Norida Beach

Η Κως μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί επίγειος παράδεισος και δεν είναι τυχαίο που όποιος την επισκέπτεται, δε μπορεί να τη βγάλει απο το μυαλό του. Φυσική ομορφιά, εκπάγλου καλλονής παραλίες και άπειρες επιλογές διασκέδασης παντός τύπου. Ακόμα και τα χωριά του φαντάζουν σαν μικρές κωμοπόλεις γιατί μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε στο κέντρο της πόλης. Ιδανικός προορισμός και αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε σαν ορμητήριο για τα γύρω νησιά για μονοήμερες κρουαζιέρες. Απολαύστε τον ήλιο, τα κρυστάλλινα νερά, τις απέραντες παραλίες και εξασκηθείτε στα μυστικά της τέχνης του ψαρέματος. Εξάλλου είναι πάντα καλύτερα να κοπιάζεις για αυτό που θα βρεθεί στο πιάτο σου σε λίγο. Το ξενοδοχείοSENTIDO MitsisNorida Beach βρίσκεται στο χωριό Καρδάμενα, κοντά στο κάστρο Παλαιό Πύλι και είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την ηρεμία στις διακοπές τους. Μπορείτε ωστόσο να επιδοθείτε και σε εξτριμ σπορ, όπως scubadiving, πριν απολαύσετε τα παραδοσιακά προϊόντα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν για τις επιλεγμένες ημερομηνίες από 119 € για δίκλινο δωμάτιο μέσω travelplanet.gr (15.06.2012 – 18.06.2012)

Αποφασίστε το, και καλές σας διακοπές!