Συνέντευξη του εκδότη της “Απογευματινής” Κωνσταντινούπολης για τα προβλήματα της εκεί ομογένειας

Στην ιστοσελίδα http://www.cpolitan.gr την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ηχητική συνέντευξη του εκδότου και διευθυντού της αρχαιότερης εφημερίδας της Πόλεως ”ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” κ. Μιχάλη Βασιλειάδη που παρεχώρησε στον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού ”Αθήνα 9,84” κ. Θ. Τσιλιόπουλο, στις 20 Φεβρουαρίου 2013, όπου αποτυπώνεται κατά τον πλέον αντικειμενικό και ρεαλιστικό τρόπο η πραγματικότητα της κατάστασης της Ομογένειας μας σήμερα στην Πόλη και διατυπώνονται ενδιαφέρουσες και επικοδομητικές προτάσεις.

Ο κ. Βασιλειάδης αποτυπώνει κατά τον πλέον αντικειμενικό και ρεαλιστικό τρόπο την αδυσώπητη πραγματικότητα της κατάστασης της ελληνικής ομογένειας σήμερα στην Πόλη.
Δίνει τεκμηριωμένη και αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που τρέφουν μάταιες ψευδαισθήσεις περί επαναπατρισμού και επανεγκατάστασης στην Πόλη των χιλιάδων εκδιωχθέντων Ελλήνων και των απογόνων αυτών διατυπώνοντας ουσιαστικές και αποτελεσματικές προτάσεις.

Επιπλέον, προτείνει τον τρόπο αντιμετώπισης της υποβάθμισης της ελληνομάθειας στα σχολεία που αποτελεί την χαριστική βολή για την ύπαρξη της ομογένειας.

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, εκδότη της ιστορικής εφημερίδας της Κωνσταντινούπολης «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» την 20η Φεβρουαρίου 2013.