Ο 62χρονος Μίκι Ρουρκ επέστρεψε στα ρίνγκ με νοκάουτ!

Το λέει η καρδιά του Μίκι Ρουρκ, που στα 62 του πήρε τη μεγάλη απόφαση, προπονήθηκε σκληρά και ανέβηκε ξανά στα ρίνγκ του μποξ, όπου στον πρώτο του αγώνα μετά είκοσι χρόνια κατάφερε να κερδίσει έναν αντίπαλο με λιγότερα από τα μισά του χρόνια.

Ο ηθοποιός, έριξε τον 29χρονο Ελιοτ Σέιμουρ δύο φορές knockdown, πριν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα στο δεύτερο γύρο και δώσει τη νίκη στο Μίκι Ρουρκ με τεχνικό νοκάουτ.  Ο αγώνας διεξήχθη στη Μόσχα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Ρουρκ που πάντα είχε αδυναμία στο μποξ και ήταν ερασιτέχνης πυγμάχος, είχε γυρίσει για λίγο την πλάτη στην υποκριτική, και έκανε μια τριετή καριέρα στην επαγγελματική πυγμαχία με έξι νίκες και καμιά ήττα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστροφή του στο ρινγκ τον βοήθησε να αντιμετωπίσει κάποια προσωπικά προβλήματα, για τα οποία δεν αποκάλυψε περισσότερα. «Συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μου και η πυγμαχία κατά κάποιο τρόπο με έσωσε από τον εαυτό μου. Για έναν άνδρα σαν εμένα είναι καλύτερα να ζει με το φόβο παρά με τη ντροπή», είπε ο Ρουρκ, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να δώσει άλλους τέσσερις αγώνες στη Ρωσία.

Ο ηθοποιός έχασε αρκετά κιλά για να προετοιμαστεί για τον αγώνα, εμφανίστηκε στον αγώνα με κόκκινο σορτσάκι, με τη σημαία της Ρωσίας, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, τόσο ο ηθοποιός όσο και ο αντίπαλός του θα εισπράξουν ένα «τεράστιο ποσό», χωρίς να αποκαλύψουν το ακριβές ύψος της αμοιβής.

Όπως έχει πει στο παρελθόν, είχε αναγκαστεί να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες απέτυχαν και παραμόρφωσαν το πρόσωπό του, εξαιτίας των τραυματισμών του από την πυγμαχία στο παρελθόν

 

NOOZ.

Σκάνδαλο;

Απίστευτες διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις της βρετανικής Daily Mail, σύμφωνα με την οποία ο αγώνας του 63χρονου Μίκι Ρουρκ στο ρίνγκ όπου νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον αντίπαλό του ήταν στημένος.

Δύο μέρες μετά τον αγώνα, όπου ο μεγάλος σταρ του Χόλυγουντ νίκησε τον 29χρονο Έλιοτ Σέιμουρ και αποθεώθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον πλανήτη, αποκαλύπτεται πως ο Μίκι Ρουρκ ενδεχομένως είχε πληρώσει τον 29χρονο άντρα, προκειμένου να “κάτσει να τις φάει” και να αναδειχθεί νικητής.

 

Φωτό Daily Mail
Φωτό Daily Mail

Η Daily Mail υποστηρίζει πως ο 29χρονος άντρας είναι άστεγος και πληρώθηκε για να χάσει από τον Μίκι Ρουρκ, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες του άστεγου να κοιμάται σε πάρκο στην Passadena.

O αγώνας του Mickey Rourke

Eπίσης, η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες του περιβάλλοντος του 29χρονου άντρα πως τους τελευταίους 18 μήνες ζει στους δρόμους και πως πληρώθηκε για να πάει στη Ρωσία και να παλέψει με τον αστέρα του Χόλυγουντ.

Πηγή: Daily Mail