H Kim Kardashian περνά στην ιστορία ως η σταρ με το δημοφιλέστερο πορνό βίντεο όλων των εποχών

Το ερωτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν ήταν μέχρι πρόσφατα το πιο δημοφιλές sex tape διασημότητας, αλλά μετά το θόρυβο με το εξώφυλλο του PAPER, η πορεία του εκτοξεύτηκε.

Το sex tape με πρωταγωνιστές την Κιμ Καρντάσιαν και τον τότε φίλο της Ray J, είχε “διαρρεύσει” το 2007 και έκτοτε ήταν πάντα ανάμεσα στα 10 πρώτα στις αναζητήσεις πορνό σε όλες τις ιστοσελίδες. Η εταιρεία ‘VIVID’ που έχει τα δικαιώματα είχε δώσει στην δημοσιότητα πριν από λίγους μήνες στοιχεία που ανέφεραν πως τα κέρδη από τα δικαιώματα που έχει έως τώρα λάβει η Kιμ, ξεπερνούσαν τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Κάθε φορά που η Καρντάσιαν απασχολούσε την επικαιρότητα, οι αναζητήσεις του βίντεο σημείωναν αύξηση, αλλά  το ρεκόρ σημειώθηκε πρόσφατα με το πολυσυζητημένο γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό Paper.

Το Pornhub ανακηρύσσει το συγκεκριμένο βίντεο ως το πιο δημοφιλές όλως των εποχών σημειώνοντας πως έχει ως τώρα συγκεντρώσει πάνω από 93 εκατ. views, αφήνοντας πίσω του μεγάλα στούντιο και διάσημες επαγγελματίες πορνοστάρ.

Στα γραφήματα που δείχνουν τη ξέφρενη πορεία του βίντεο διακρίνεται πώς κάθε φορά που η Κιμ Καρντάσιαν απασχολεί τα μέσα, οι αναζητήσεις σημειώνουν κατακόρυφη άνοδο. Εκτός από την πρωτιά του βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν ανακηρύχθηκε και ως η σταρ με τις περισσότερες αναζητήσεις σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Το διάγραμμα μετά το εξώφυλλο στο Paper

Magnify Image Magnify Image Magnify Image Magnify Image

Πηγή: www.lifo.gr