Ποιον και γιατί θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές;

 TOY ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΚΚΙΝΑΡΗ
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών,πρέπει να ομολογήσουμε πως από το 2010 μέχρι σήμερα όλα άλλαξαν στη ζωή μας.Από την επίπλαστη και δανεισμένη ευημερία των προηγούμενων δεκαετιών περάσαμε στη βαθειά καθημερινή κρίση που διέλυσε τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.
Δυστυχώς όμως στα χρόνια της κρίσης κανένας πολιτικός δε μάς είπε την αλήθεια.
Ο επιχειρούμενος διχασμός των πολιτών οφείλεται ακριβώς στην απόλυτη ανειλικρίνεια του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Στην Ελλάδα από το 2010 και μετά ποτέ δεν επιχειρήθηκε πραγματική μεταρρύθμιση που θα μάς έβγαζε από την κρίση και θα μάς οδηγούσε στην ανάπτυξη.
Η λεγόμενη δημοσιονομική προσαρμογή δεν ήταν παρά μια μυωπική φορολογική πολιτική χωρίς προοπτική ανάπτυξης,που συνοδεύτηκε από απολύσεις και διάλυση των δημόσιων δομών στο όνομα της περιστολής των δαπανών.
Αυτοί που σήμερα κατηγορούν όσους τους διαδέχτηκαν στην εξουσία υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες αποδόμησαν το κράτος στο όνομα των αριθμών,χωρίς σχέδιο και χωρίς προοπτική.
Και δυστυχώς οι “διάδοχοι”στην εξουσία,που σήμερα ζητούν και πάλι την ψήφο μας ,έχουν νεφελώδη αντίληψη για το σύνολο των πραγματικών προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας.
Αμήχανοι,χωρίς σχέδιο ,χωρίς ίχνος συνειδητοποίησης της ανάγκης κυβερνησιμότητας της χώρας,εξερχόμενοι από έναν άνευ προηγουμένου συμβιβασμό με τους δανειστές και κυρίως  χωρίς εσωτερική πίστη στα όσα υποσχέθηκαν να υλοποιήσουν,μάς παρασύρουν στην περιδύνηση της καταβύθισης του ιδεολογικού εποικοδομήματος που στέγασε τις πολιτικές τους αυταπάτες.
Επομένως ποιον και γιατί θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές;
Είναι είναι κρίσιμο ερώτημα στο οποίο θα απαντήσουμε καθώς θα οδεύουμε για μια ακόμη φορά στις κάλπες!