Η Κοινότητα Σίδνεϊ μένει στα χέρια των κ.κ. Δανάλη-Τσιλίμου

23 οι υποψήφιοι για τις εκλογές της 6ης Δεκεμβρίου

Αμετάβλητη θα παραμείνει η διοίκηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν.Ουαλίας, καθώς σχεδόν και τα είκοσι μέλη του απερχόμενου Συμβουλίου έχουν θέσει υποψηφιότητα για την ψηφοφορία της 6ης Δεκεμβρίου, χωρίς παράλληλα να υπάρχει άλλος συνδυασμός που να διεκδικεί τις εκλογές.

Αυτό προκύπτει από τις 23 συνολικά υποψηφιότητες που ανακοίνωσε την Δευτέρα η Εφορευτική Επιτροπή, καθώς έληξε η προθεσμία για την υποβολή τους.

Στους υποψηφίους είναι οι 19 από το σημερινό Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου Χάρη Δανάλη και του Γραμματέα Μιχάλη Τσιλίμου. Από την ομάδα του τους δεν διεκδικεί την επανεκλογή της η Θεοδώρα Μηνά-Γιαννιώτη και την θέση της πήρε ο Παναγιώτης Δελημήτρος.

Οι τρεις που κατά τις πληροφορίες δεν ανήκουν στον Συνδυασμό που διοικεί σήμερα, είναι οι κύριοι Γιάννης Δαβίσκας, Γιώργος Κουλούρης και Γιώργος Διαματάρης, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν στο Συμβούλιο, κατέχοντας μάλιστα και θέσεις αξιωματούχων.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι οι τρεις, κατερχόμενοι ως ανεξάρτητοι, δεν έχουν πολλές πιθανότητες εκλογής. Εάν μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου οι υποψήφιοι είναι πάνω από 21 οι εκλογές θα διεξαχθούν. Εάν είναι είκοσι ή και λιγότεροι, οι εναπομείναντες υποψήφιοι εκλέγονται αυτομάτως.

Με βάση αυτά τα στοιχεία υπολογίζεται ότι οι κύριοι Δανάλης και Τσιλίμος και η ομάδα τους θα στελεχώσουν και το νέο διοικητικό σχήμα για τα επόμενα δύο χρόνια. Μένει να διαπιστωθεί εάν θα μείνουν οι ίδιοι άνθρωποι στις θέσεις του Εκτελεστικού, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανόν.

Οι 23 υποψήφιοι έτσι όπως τους ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή είναι οοι εξής:

1. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

2. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

3. ΜΠΕΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΜΠΕΛΕΡΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

5. ΔΑΝΑΛΗΣ ΧΑΡΗΣ

6. ΔΑΒΙΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7. ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8. ΔΙΑΜΑΤΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

9. ΤΖΩΡΤΖ ΓΙΟΥΛΑ

10. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

11. ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

12. ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

13. ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

14. ΚΑΡΤΕΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

15. ΚΟΣΠΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

16. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

17. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

18. ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ

19. ΜΑΛΑΞΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

20. ΠΛΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

21. ΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

22. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

23. ΤΣΙΛΙΜΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πηγή:neoskosmos.com