Nοσηλευτής συνελήφθη για τον βιασμό 22χρονης ασθενούς στο γενικό νοσοκομείο Δράμας

Ενώπιον του ανακριτή ο 47χρονος νοσηλευτής που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε 22χρονη, μέσα στο γενικό νοσοκομείο Δράμας… Σάλος από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του 47χρονου νοσηλευτή που φέρεται να νάρκωσε και να βίασε 22χρονη ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Πολλά ενδεχομένως να αποκαλυφθούν εντός της ημέρας, καθώς ο κατηγορούμενος πήρε 24ωρη προθεσμία από τον ανακριτή και θα προσέλθει σήμερα Τρίτη εκ νέου για την απολογία του.Η προθεσμία δόθηκε διότι προέκυψαν και νέα στοιχεία στην υπόθεση τα οποία σχετίζονται με την αναισθητική ουσία που χρησιμοποίησε στην 22χρονη.  Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συσκευασίες με επιπλέον ποσότητα απο το ίδιο αναισθητικό στο περιβάλλον του κατηγορουμένου πράγμα που γεννά ερωτήματα για το κατα πόσο έχει ξανακάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας (η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη και θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και ανακοπή όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνει ο δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας).

Σύμφωνα με την καταγγελια ο δράστης μπήκε σε θάλαμο και αφού χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα στην ασθενή, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, ασέλγησε σε βάρος της και στη συνέχεια αποχώρησε. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από άλλη νοσηλευόμενη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άδειο φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Πηγή: dramini.gr