Ο εθελοντισμός διαπρέπει στην Κυπριακή Κοινότητα Αυστραλίας

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την αγαπημένη γιορτή των Κυπρίων, τη Γιορτή του Κρασιού, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαρτίου, στο κτίριο της Κυπριακής Κοινότητας, στο 495 Lygon St., East Brunswick. Οι φημισμένοι εθελοντές και εθελόντριες της Κοινότητας δουλεύουν με κέφι και χαμόγελο για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, να ευχαριστήσουν όσους θα παρευρεθούν στην αγαπημένη μας εκδήλωση.

Παρακολουθώντας τα άτομα που εργάζονται με τόσο ζήλο ομαδικά και με συντονισμό, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις τον τρόπο και την υπομονή τους, την αγάπη τους προς την Κοινότητα, την ανιδιοτέλεια που τους διακατέχει και προσφέρουν εθελοντικά και αθόρυβα, χωρίς να ζητούν κανένα αντάλλαγμα. Ωραίοι άνθρωποι! Έρχονται σε κάθε κάλεσμα πρόθυμα και με χαμόγελο. Η συνεργασία τους σε σκλαβώνει και δίνει τονωτική ένεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, παραδειγματίζει τα παιδιά μας και αποδεικνύει πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε όταν δουλεύουμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό.

wine festival_3

Ολοι εργάζονται μαζί για την σωστή οργάνωση της εκδήλωσης

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν

Μαζί τους στο συντονισμό και στις προετοιμασίες φαγητών και η αγαπητή Αντιπρόεδρος της Κοινότητας, «η Μάρω μας» όπως με αγάπη την φωνάζουν οι εθελοντές. Πάντα με το χαμόγελο της, πάντα με ευγένεια και με μια όρεξη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ας μη ξεχνάμε και αυτοί εθελοντές, εργάζονται όλοι ασταμάτητα σε διάφορες πτυχές για την πλήρη επιτυχία της εκδήλωσης.

Άλλοι για το περιοδικό της γιορτής, άλλοι για τις άδειες, άλλοι στην οικονομική πλευρά, τις πληρωμές και τις εισπράξεις διαφημίσεων, άλλοι στο πρόγραμμα, άλλοι σε τηλεφωνήματα και προσκλήσεις, άλλοι σε αγορές και μεταφορές, και τόσα πολλά που χρειάζεται να διοργανωθεί μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση με επιτυχία.

WINE FESTIVAL_2

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν

Το πιο σημαντικό είναι η ομόνοια και η συνεργασία που επικρατεί σε όλους. Ο Όμιλος Ηλικιωμένων, η Νεολαία, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εθελοντές και εθελόντριες, όλοι έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Τη συνεργασία για την επιτυχία της Γιορτής του Κρασιού.

wine festival_5

Ποια η πληρωμή αυτών των ανθρώπων που μας δίνουν τόσα πολλά; Μια μόνο θα μπορούσε να είναι η πληρωμή που θα τους ικανοποιήσει. Να παρευρεθούμε όλοι στην εκδήλωση και να τους δώσουμε ένα χαμόγελο. Αυτή θα είναι και η καλύτερη πληρωμή, μια ικανοποίηση ότι η Γιορτή του Κρασιού, η συνέχιση της κουλτούρας μας και η κυπριακή φιλοξενία, όσο μακριά κι αν είμαστε από την πατρίδα μας είναι ζωντανά – χάρη στον εθελοντισμό που διαπρέπει στην Κυπριακή Κοινότητα.

Εύγε στους εθελοντές μας!

πηγή:neoskosmos.com

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε