Στο φετινό Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ, ο Γιώργος Καπινιάρης επιστρέφει

Σίδνεϊ. Μετά από τρεις επιτυχημένες εμφανίσεις της κωμωδίας «Ψάχνοντας τον Μέμο» («Finding Μemo») στο φετινό Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ, ο Γιώργος Καπινιάρης επιστρέφει για μια ακόμα αποκλειστική εμφάνιση.

Τα εισιτήρια της παράστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 3 Ιουνίου στις 7:30μμ στην Ελληνική Κοινοτική Λέσχη (206-210 Lakemba Street, Lakemba), είναι διαθέσιμα προς πώληση, στην τιμή των $35.

Ο Καπινιάρης διασκέδασε τους εκατοντάδες θεατές με την ίδια σκηνική κωμωδία, σε τρεις εμφανίσεις του στα Canterbury Leagues, The Juniors και St. George Sailing Club.

finding

Ο Γιώργος Καπινιάρης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς, μουσικούς και αστέρας της τηλεόρασης στην Αυστραλία. Μετά από τις εμφανίσεις του σε επιτυχημένες παραστάσεις σε ολόκληρη την Αυστραλία όπως το «Il Dago» και «Zorba The Freak», ο Γιώργος επιστρέφει στο Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ με την κωμωδία του «Ψάχνοντας τον Μέμο».

Πρόκειται για μια κωμική ιστορία βασισμένη στις δικές του εμπειρίες, καθώς μεγάλωσε ως Ελληνόπουλο στην πολυεθνική Αυστραλία, πρώτα ως παιδί, μετά ως ενήλικας και τέλος ως γονιός, μια ιστορία την οποία μοιράζονται πολλοί άλλοι Έλληνες της Αυστραλίας.