Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων και προαστιακού

Αθήνα
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τρένων και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου μέχρι και τα μεσάνυχτα, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Μηχανοδηγοί).

Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω Διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 ή να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Newsroom ΔΟΛ