ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Ζήμενς και …ουσία!

melissa1-90x901Αν η αναβολή επ’ αόριστον της δίκης των 64 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο «Ζήμενς» «δοκιμάζει» όχι μόνο τη Δικαιοσύνη αλλά και την αντοχή της κυβέρνησης που βλέπει να διαλύονται στην πράξη η μία μετά την άλλη όλες οι προγραμματικές της δεσμεύσεις, οι κυβερνητικές επί του προκύψαντος θέματος ανακοινώσεις, δοκιμάζουν τη νοημοσύνη των πολιτών.

 

melissa1-90x901Προς τι οι βαρύγδουπες εκφράσεις ότι θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και ότι θα τιμωρηθούν; Δεν είναι αυτονόητο; Μιλάμε για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Που, επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οδεύει, πλέον προς την …μακαρία οδό της λήθης!  Αυτή είναι η ουσία!

 

 

melissa1-90x901Αλλά και προς τι και η ανοίκεια επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Μήπως κυβερνάει τον τόπο ο κ. Μητσοτάκης και δεν το έχουμε αντιληφθεί; Μήπως έγινε υπουργός των Εξωτερικών και μας διέφυγε;

 

 

melissa1-90x901Ας βρει, λοιπόν, ως έχει υποχρέωση άλλωστε, η κυβέρνηση μέσα στους κόλπους της τους υπεύθυνους της εν όψει «παραγραφής» των εμπλεκομένων με την υπόθεση «Ζήμενς»,  ας τους τιμωρήσει και ας αφήσει την μέθοδο της επίθεσης κατά του αντιπάλου προκειμένου-ως ματαίως προσδοκά-  να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία του θέματος.