Φρίκη στην Καλλιθέα: Εξέδιδαν 14χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής έναντι 80€ την ώρα!

Αθήνα.- Μαθήματα στο σεξ, με ερωτικά βοηθήματα και πορνοταινίες, έκανε κύκλωμα μαστροπών σε μια ανήλικη μαθήτρια, την οποία είχε “βγάλει στο κλαρί” και διαφημίζοντας μάλιστα τα κάλλη της μέσω του Facebook.

H απίστευτη -για τα ελληνικά χρονικά- ιστορία διαδραματίστηκε σε οίκο ανοχής στην Καλλιθέα, όπου το παιδί εκδιδόταν από τους μαστροπούς για 80 ευρώ την ώρα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης και ανακαλύπτοντας βέβαια τις γυμνές φωτογραφίες του παιδιού στο Facebook.

Αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να έχει ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, με αποτέλεσμα να περάσει χειροπέδες στον 48χρονο μαστροπό, την 50χρονη που ήταν υπεύθυνη για την λειτουργία του οίκου ανοχής, έναν 47χρονο οδηγο που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, αλλά και μια 23χρονη που επίσης εκδιδόταν στον οίκο ανοχής και ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος, που “έσπρωξε” στην πορνεία την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη, η οποία είναι αγνώστου πατρός, είχε φύγει από το σπίτι της στις Αχαρνές, καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον ήταν το πλέον ακατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί και μάλιστα στην εφηβεία. Η 14χρονη μετά την φυγή από το σπίτι της, αλλά και την εγκατάλειψη του σχολείου της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα τις 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα.

Εκεί η 23χρονη έφερε σε επαφή το παιδί με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος άρχισε να μιλά στο παιδί για την μεγάλη ζωή, ενώ παράλληλα τα βράδια διασκέδαζαν σε μεγάλα κλαμπ και κέντρα διασκέδασης, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και τελικά να ενδώσει στις απαιτήσεις του μαστροπού.

Την εκπαίδευση της μικρής ανέλαβε η 23χρονη, η οποία άρχισε να δείχνει στην 14χρονη σκληρές ταινίες πορνό, ενώ παράλληλα με την χρήση ερωτικών βοηθημάτων μάθαινε στο παιδί τα μυστικά του σεξ. Όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και την φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ. Αμέσως το παιδί αρχισε να δέχεται πελάτες, έναντι του ποσού των 80 ευρώ η ώρα, ικανοποιώντας ακόμα και τα πλέον ανώμαλα βίτσια των πελατών.

Μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος, η ανήλικη μίλησε με παιδοψυχολόγο, ο οποίος διαπίστωσε πως το παιδί μόλις εκείνη την στιγμή άρχισε να καταλαβαίνει το τι είχε συμβεί στην ζωή της, χωρίς όμως ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει την εφιαλτική εξέλιξη που θα έπαιρναν τα πράγματα για την ίδια, εάν δεν είχαν επέμβει οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.