Πανικός στο hot spot στο Ελληνικό – “Μάχες” μεταναστών με έναν νεκρό

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το hot spot στο Ελληνικό, μετά από άγριο καυγά μεταξύ μεταναστών, με αποτέλεσμα ένας άντρας πιθανότατα από το Αφγανιστάν να σκοτωθεί.

Υπέκυψε στα τραύματά του, ο ένας από τους τρεις Αφγανούς, που μεταφέρθηκαν στο Ασκληπείο Βούλας, μετά την συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ στο Κέντρο Φιλοξενίας Ελληνικού.

Ο Αφγανός, που άφησε την τελευταία πνοή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ και οι άλλοι έχουν τραυματισθεί από μαχαίρια και φέρουν κτυπήματα από ρόπαλα, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Υπάρχουν επίσης τουλάχιστον άλλοι δέκα μετανάστες που έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, εκ των οποίων αρκετοί ανήλικοι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι έγινε κανονική σύρραξη μεταξύ Αφγανών για άγνωστη αιτία μέσα στο κέντρο του Ελληνικού, με ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο του οποίου έχει μεταβεί στο Ελληνικό, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται προανάκριση.