ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Ο Τσίπρας, ο Ερντογάν και οι υποσχέσεις…

melissa1-90x901Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του υποσχέθηκε πως οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα θα επιστραφούν στην Τουρκία σε 10-15 ημέρες.

 

melissa1-90x901Σύμφωνα με το in.gr o Ταγίπ Έρντογαν είπε: «Δεν έχουν πού να κρυφτούν (σ.σ. οι πραξικοπηματίες). Θέλησαν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Αμέσως είχαμε μία συνομιλία με τον κ. Τσίπρα. Ο ίδιος μου είπε «σας δίνουμε αμέσως το ελικόπτερο» και μας το έδωσαν. Σήμερα έφθασε το ελικόπτερο. Και για τα οκτώ άτομα μου είπε: “Θα σας τους παραδώσουμε σε 10-15 μέρες”» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

 

melissa1-90x901Καλά, ο κ. Τσίπρας τους δίκασε και αποφάσισε να τους εκδώσει; Εάν δeν κάνουμε λάθος, και οι 8 πήραν σήμερα τριήμερη αναβολή από το Αυτόφωρο Δικαστήριο. Έχει υπολογίσει αυτό το 3ημερο στην υπόσχεση που έδωσε στον Ερντογάν για την επιστροφή τους;  Το λέμε μήπως και εκτεθεί o κ. Τσίπρας στον Εφέντη Ερντογάν. Ο οποίος, θαρρείς, αδελφέ μου, και το έχει τάμα: Ό,τι και να του συμβεί, με την συμπεριφορά του,  δεν σ΄αφήνει να τον συμπαθήσεις!

 

melissa1-90x901Και για να το σοβαρέψουμε, Τα Δικαστήρια θα αποφασίσουν κύριε Πρωθυπουργέ, για την τύχη των οκτώ Τούρκων αυτομολυσάντων. Η δε Επιτροπή πολιτικού ασύλου θα αποφασίσει εάν θα τους παρασχεθεί Πολιτικό Άσυλο. Μέχρι τότε, μην εκτίθεστε με υποσχέσεις και άλλες “αβρότητες”…