ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Μικρή χώρα με μεγάλη ψυχή…

melissa1-90x901Ένα συγκινητικό μήνυμα ανάρτησαν στο Facebook οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. «Αφιερώνουμε το Ολυμπιακό μας μετάλλιο στην Ελλάδα, μια μικρή χώρα με μεγάλη ψυχή!» έγραψαν χαρακτηριστικά.

 

melissa1-90x901Μεγάλη ψυχή έχει, η Ελλάδα. Έχει, όμως, και μεγάλο χρέος! Κι ακόμα μεγαλύτερους φόρους! “Μικρούς” αριστερίζοντες, πως έβγαλε;

 

 

melissa1-90x901Τελικά, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που μας πάει… Όλοι στις παραλίες, κανένας στους δρόμους! Ο Αύγουστος είναι ο μήνας ¨δεν μας μέλει”! Και όχι μόνον στις …εννιά! όλο το τριανταήμερο. Μέχρι και την  31η. Από 1η Σεπτέμβρη, το κεφάλι …μέσα!!! Είπαμε, μεγάλη χώρα η Ελλάδα…

 

melissa1-90x901Κι ας πληγώνει τα παιδιά της. Αυτά ξέρουν να την ανεβάζουν στο βάθρο του νικητή. Σε όλους τους στίβους και όχι μόνο στον αθλητικό. Χρυσό και η Κατερίνα!

 

 

melissa1-90x901Πάλι θα βγουν οι κυβερνήτες να πανηγυρίσουν. Στην δόξα μαζί!  Είναι αυτή η μόνη στιγμή που στην Ελλάδα αποθεώνουμε το ομαδικό πνεύμα!  Ένας το “παίρνει” και ΟΛΟΙ το πανηγυρίζουμε!

 

 

melissa1-90x901Από κει και μετά, ο κάθενας Έλληνας, ο εαυτούλης του!!! Από κορυφής μέχρι βάσεως…

 

 

 

melissa1-90x901Γιατί όλοι οι Έλληνες ξενύχτησαν χθες; Παρακολουθούσαν την Κατερίνα! Το κακό είναι ότι είχαν ξενυχτήσει και προχθές… Σεληνιαζόντουσαν!