ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Αλλού Αλέξης, αλλού Γιάννης!

melissa1-90x901“Βόμβα” από το Νο2 της κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρός της Γιάννης Δραγασάκη για το χρέος: Μπορεί να “τραβήξει” ως το 2018! Δύσκολα θα πετύχουμε μείωση μόνο για την Ελλάδα!

 

 

melissa1-90x901Κυριακή (11.09.2016) κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στο θέμα του χρέους βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στη λύση, λέγοντας πως το ΔΝΤ πιέζει για λύση μέχρι το τέλος του 2016!

Τόνισε, μάλιστα, εμφατικά: «Η λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα εκλογικών αναμετρήσεων σε άλλες χώρες της Ευρώπης»!

melissa1-90x901Δραγασάκης: (Στην τοποθέτησή του στην επίσημη πρώτη συνεδρίαση της υποεπιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την εξέταση της απομείωσης του δημόσιου χρέους)

«Δεν είμαι βέβαιος ότι το θέμα του χρέους θα τελειώσει στο τέλος του χρόνου. Θα είναι μια διαδικασία που μπορεί να περάσει και το 2018. Δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε μια μεγάλη απομείωση μόνο γα την Ελλάδα, χωρίς να μειωθεί και το χρέος που έχουν οι δανειστές μας, όπως η Ιταλία κ.λ.π που είναι και αυτοί υπερχρεωμένοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να διεκδικήσουμε την ιδέα της πανευρωπαϊκής διευθέτησης. Πάμε, λοιπόν να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τώρα ό,τι καλύτερο μπορούμε και μετά μαζί με όλους τους άλλους να ανοίξουμε αυτή την πανευρωπαϊκή διευθέτηση του χρέους συνολικά», είπε.

Εντός, εκτός και επί τα αυτά! Προσδεθείτε γιατί …πέφτουμε!melissa1-90x901

Σχόλια Facebook

Website Comments

  1. Αννα
    Απάντηση

    Κύριε πρωθυπουργε μήπως να τελειωνατε με αυτό το θέμα που σιγά μην τελειώσει.Ολο παραμύθια και υποσχέσεις ακούμε τόσα χρόνια από όλους αυτούς που πέρασαν από την βουλή!!!αλλά δεν φταίει κανείς άλλος εμείς φταίμε που σας εκλεξαμε!!!αλλά μία που εσείς έλεγαν…λεγατε….ότι διαφερεται μήπως να μου λυσετε και εμένα το πρόβλημα μου;;;θυμάμαι λοιπόν που λεγατε ότι όλοι εμείς οι πατριώτες πρέπει να κάνουμε θυσίες για την πατρίδα…..τις εκανα λοιπόν εκοψα την διασκέδαση…τα ρούχα…τσ παπούτσια(όχι ότι ήταν και πολλά)περιορισα πολλά και στο τέλος και τα όνειρα μου….αλλά τζιφος..είπαμε να θυσιαστουμε αλλά κοβετε κοβετε κοβετε και αυξάνεται αυξάνεται αυξάνεται ….εμένα ποιος θα μου πληρώσει το ρεύμα που έφτασε 3000 ευρώ γιατί δεν έχω χρήματα να ζησω;;;σε 10 μέρες θα μου το κόψουν και λέω εγώ με το μικρό αμορφωτο μυαλό μου μήπως να κάνετε και εσείς μία θυσία για εμένα;;;να θυσιαστεί τον μισθό σας για να έχω ρεύμα και εγώ ή θυσιασμενη όπως εσείς στο μαξιμου;;;;μπα δεν νομίζω για αυτό τελειωνατε πια με αυτές τις μειώσεις και τα χρέη γιατί δεν πάει άλλο υποφέρουμε …..

Σχολιάστε