Νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στα Άδανα – Συνελήφθη ύποπτος

Άδανα, Τουρκία.-

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εντός ενός αυτοκινήτου που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, προχώρησε πριν από λίγο στα Άδανα η τουρκική αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Hurriyet», ο συλληφθείς έχει άμεση σχέση με την έκρηξη που συγκλόνισε το πρωί τα Άδανα στην νότια Τουρκία με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο ύποπτος, αρχικά, δέχθηκε πυροβολισμούς, τραυματίστηκε και εν συνεχεία συνελήφθη.

Η πρωινή επίθεση στα Άδανα σημειώθηκε στο χώρο στάθμευσης του τοπικού κυβερνείου και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων. Όσο για τους τραυματίες, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό ανέρχονται στους 33.

Η πρωινή βομβιστική επίθεση πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιστεύεται ότι οδηγούσε γυναίκα καμικάζι.

Έως τώρα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, όμως ο υπουργός Εργασίας έχει αποδώσει την ευθύνη στο PKK.

ΠΗΓΗ: Hurriyet.com.tr

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Τουλάχιστον δύο νεκροί και πέντε τραυματίες , από την έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί στα Άδανα της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Η έκρηξη έγινε κοντά στο γραφείο του κυβερνήτη στην πόλη Άδανα, στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας (DHA), ενώ ασθενοφόρα σπεύδουν στην περιοχή, σύμφωνα με το CNN TURK.

Η έκρηξη συντάραξε το κτίριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του κυβερνήτη.