Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ

Αθήνα.- Μια ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασε το αυτοκίνητο του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες μπογιές, περίπου στις 10μ.μ. το βράδυ της Κυριακής. Ο Τ. Ταστάνης και η οικογένεια του βρίσκονταν στο χώρο κατά τη διάρκεια του βανδαλισμού.

Για την επίθεση ενημερώθηκε η αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο και η πολιτεία.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχε αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» τόνισε ο Τ. Ταστάνης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους» σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ σχετικά με τα άτομα που έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον βανδαλισμό στο σπίτι του Τ. Ταστάνη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι  χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.