Ο Γιάννης κάνει… μόδα το σουβλάκι στο NBA

ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού έχει ξετρελάνει τον μαγικό κόσμο του NBA τις επιδόσεις του, φαίνεται πως «μαθαίνει» στο κοινό την ελληνική κουζίνα. Αυτή είναι η άλλη πλευρά της δύναμης της Ομογένειας! Έτσι γίνεται η προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά.

Απλοί ομογενείς είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των ελληνικών προϊόντων. Αν το ελληνικό λάδι δεν περάσει από το τραπέζι της ομογένειας, να το δουν, να το γευτούν και να το ζηλέψουν οι ντόπιοι φίλιο, συνάδελφοι των ομογενών, δεν θα φθάσει ποτέ στο τραπέζι τους…

Αυτή την μία αλήθεια, αρνείται πεισμόνως να αντιληφθεί το ελληνικό Κράτος, το Υπουργείο Οικονομικών και οι ελληνικές εταιρείες. Και ξοδεύουν τεράστια ποσά σε ξένες εφημερίδες και περιοδικά να διαφημίζουν τα προϊόντα τους, όταν το τραπέζι του ομογενούς, αποτελεί την καλύτερη “ζωντανή” διαφήμιση.

Έτσι και ο ¨δικός¨ μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού ξετρέλανε τον μαγικό κόσμο του NBA με τις επιδόσεις του, τώρα τους μαθαίνει και  την ελληνική κουζίνα.

Οι Milwaukee Bucks κάνουν τα πάντα ώστε το αστέρι τους να νιώθει άνετα και είναι έτοιμοι να μάθουν στον κόσμο το διάσημο ελληνικό σουβλάκι.

Ανέβασαν μια φωτογραφία από το λαχταριστό έδεσμα στο Τwitter και ανακοίνωσαν πως  θα είναι διαθέσιμο στα εστιατόρια του BMO Harris Bradley Center στο αποψινό (03:00 ώρα Ελλάδας) παιχνίδι με τους Houston Rockets.

souvlakos

Μς πληροφορίες από Sakai.gr