Κ. Τσιάρας στο «Πρακτορείο Fm»: Οι εκλογές είναι λύση για να αλλάξει πορεία η χώρα

«Βαρύ» χαρακτήρισε το κλίμα στην πολιτική επικαιρότητα, με αιχμή το κλείσιμο της αξιολόγησης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, τονίζοντας ότι καθημερινά οι Έλληνες πολίτες διαπιστώνουν ότι όσα ήλπιζαν ότι θα γίνουν από την παρούσα κυβέρνηση, δεν γίνονται. «Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας της Ελλάδας βλέπει με απόλυτη απαισιοδοξία ο,τιδήποτε εκτυλίσσεται μπροστά του μέσα από μια πραγματικότητα φόρων και εισφορών που δεν μπορεί πλέον να την αντιμετωπίσει και μέσα από συνθήκες που καθημερινά διαψεύδουν ελπίδες, διαψεύδουν προσδοκίες και διαψεύδουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας.

Σχετικά με τα ενδεχόμενα λάθη του προγράμματος, σχολίασε: «Προφανώς, αν το εξετάσει κανείς μεμονωμένα, η απάντηση θα ήταν αρνητική. Αν το εξετάσεις κανείς ως σύνολο, δηλαδή με βάση τα βήματα που έγιναν στην οικονομία ειδικά το τελευταίο διάστημα με τον χαμένο χρόνο […], όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με μια κακή συνταγή» είπε ο γραμματέας της ΝΔ υπογραμμίζοντας το πρώτο 6μηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της διαπραγμάτευσης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

«Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω το αυτονόητο, ότι η μοναδική αγελάδα που παράγει γάλα, είναι ο ιδιωτικός τομέας, η ιδιωτική οικονομία. Αυτή η κυβέρνηση, την ιδιωτική οικονομία μέσα από την επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να τη δει […]. Μέσα από μια λογική δημιουργίας ξανά κομματικού κράτους, ξανά μιας πραγματικότητας που όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι κακή από το παρελθόν, δεν δίνει καμία προοπτική να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης» υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ επενδύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω ενός σταθερού φορολογικού συστήματος για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα. Σημείωσε: «Μπορούμε εύκολα να δαιμονοποιούμε όσους έχουμε απέναντί μας, είτε λέγεται ΔΝΤ, είτε λέγεται Σόιμπλε είτε λέγεται κακοί δανειστές, αλλά θα πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει ή τι δεν έχουμε κάνει εμείς με τον εαυτό μας».

Πηγή:ΑΠΕ