Ο Θωμάς Κατσιαντώνης φέρεται να χρωστά μισό εκ. δολάρια στην Εφορία

Σε συσσωρευμένα χρέη προς την εφορία ύψους $427.000, οφείλεται, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Union Leader»,  το οποίο αναδημοσιεύει η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», η έρευνα που διενήργησαν το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017 οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές Αρχές του Νιου Χαμσάιρ, στις επιχειρήσεις και στην οικία του ομογενή πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμά Κατσιαντώνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Κατσιαντώνης αντιμετωπίζει, μάλιστα το ενδεχόμενο δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων –state tax liens- από τη Φορολογική Υπηρεσία του Νιου Χαμσάιρ.

Ο κ. Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας «Grand Slam Pizza» στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του «Tommy K’s Sports Bar» στη διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.

Σύμφωνα με έγγραφα με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου, ο κ. Κατσιαντώνης κατέβαλε πληρωμές ύψους $150.000, αλλά η Πολιτεία λέγει ότι οφείλει $325.000. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Union Leader», ο κ. Κατσιαντώνης οφείλει το ποσό των $103.076,96 για τα έτη 2013-2014. Εν τω μεταξύ, κατεβλήθη πληρωμή $2.543,75 έναντι του προαναφερθέντος ποσού.

Ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού γνωστή ως (Πα.Δ.Ε.Ε), ενώ είναι ο πρώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου. Η εν λόγω επιτροπή συνεδριάζει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα χωρίς τον κ. Κατσιαντώνη .