Έστειλαν δέμα με εκρηκτικά στον Σόιμπλε στον φάκελο υπήρχε το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη!

Ένα πακέτο που περιέχει ένα «εκρηκτικό μίγμα» που χρησιμοποιείται συχνά από πυροτεχνουργούς και θα μπορούσε να προκαλέσει «σοβαρούς» τραυματισμούς βρέθηκε σήμερα στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών, στο Βερολίνο, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Το πακέτο, το οποίο ανακαλύφθηκε στο ταχυδρομικό γραφείο του υπουργείου, περιείχε ένα «εκρηκτικό μίγμα (…) που χρησιμοποιείται συχνά στην πυροτεχνουργία», ανέφερε η βερολινέζικη αστυνομία.

Στην εξωτερική πλευρά του δέματος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπήρχε το όνομα του Άδωι Γεωργιάδη και η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου του.

Συγκεκριμένα, το gratis-mmorpg.com αναφέρει ότι «μετά από ακριβή εξέταση, βρέθηκαν καλώδια και μίγμα εκρηκτικών το οποίο χρησιμοποιείται στην πυροτεχνουργία. Ο παραλήπτης του δέματος ήταν αποκλειστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ως αποστολέας, παρουσιάζεται διεύθυνση από την Ελλάδα, ενώ όπως φαίνεται, τα ΕΛΤΑ απέστειλαν κανονικά το παγιδευμένο με εκρηκτικά, πακέτο».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι αναφορές σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ ότι ο αποστολέας της βόμβας που εντοπίστηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι από την Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελληνική Αστυνομία.

Ανώτατες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν στον enikos.gr πως λόγω των δημοσιευμάτων απευθύνθηκαν στον σύνδεσμο της γερμανικής αστυνομίας για να τους αναφέρει εάν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ελληνικές αρχές δεν έχουν πάρει απάντηση από τον σύνδεσμο.