ΝΔ για το Eurogroup: Τσίπρας – Καμμένος προσφέρουν μόνο νέα βάρη, ανασφάλεια και παρακμή

Αθήνα.- «Η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου το μόνο που μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή» ήταν το πρώτο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας, για το νέο ναυάγιο στο Eurogroup.

«Στις 20 Φεβρουαρίου, η Κυβέρνηση και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της έσπευσαν να ανακοινώσουν συμφωνία, η οποία δήθεν έφερνε το τέλος της λιτότητας» τονίζει η αξιωματική αντίπολίτευση.
Σημειώνει δε ότι σήμερα, μετά το Eurogroup, «αποδεικνύεται ότι ήταν ακόμα μια επιχείρηση εξαπάτησης των πολιτών, καθώς συμφωνία ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε ξέρουμε αν, πότε και με ποιους όρους θα υπάρξει».
Ολα αυτά, σημειώνει η ΝΔ «τη στιγμή που η οικονομία έχει αποσταθεροποιηθεί και η χώρα μπαίνει ξανά σε περιπέτεια» και αναλύει ότι τους τελευταίους μήνες, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ:

  •  Η χώρα βυθίστηκε ξανά σε ύφεση
  •  Η ανασφάλεια επέστρεψε στην οικονομία
  •  Είχαμε εκροές καταθέσεων 4 δις ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2017
  •  Η Κυβέρνηση έχει κηρύξει στάση πληρωμών καθώς δεν εξοφλεί καμία υποχρέωσή της απέναντι σε ιδιώτες
  •  Τα “κόκκινα δάνεια” αυξάνονται βυθίζοντας σε απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις και πλήττοντας το τραπεζικό σύστημα
  •  Οι άνεργοι το τελευταίο πεντάμηνο αυξήθηκαν κατά 114.000
  •  Το ασφαλιστικό κυριολεκτικά διαλύεται μέσα από το πρωτοφανές φιάσκο με τις εισφορές του ΕΦΚΑ.

«Απέναντι σε αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα, η Κυβέρνηση αντιπαρατάσσει νέα ψέματα και φτηνή προπαγάνδα» υπογραμμίζει η Πειραιώς και καταλήγει:

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και όσοι τη στηρίζουν, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή. Η πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα και να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της».