Στο Κάιρο για επενδύσεις επικεφαλής κλιμακίου επιχειρηματιών ο Τέρενς Κουίκ

Κάϊρο.- Στο Κάιρο βρίσκεται σήμερα Τρίτη 3 Μαίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ επικεφαλής ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 3η συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Αιγύπτου.

Το Διμερές Επιχειρηματικό Συμβούλιο ως επίσημο θεσμικό όργανο αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό όχημα για την υλοποίηση της συνεργασίας των δύο φίλων χωρών σε ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και κλάδων, αντίστοιχα. Η  συνάντηση έχει οργανωθεί κατόπιν συνεργασίας του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) από ελληνικής πλευράς και της Ένωσης Αιγύπτιων Επιχειρηματιών (ΕΒΑ) από αιγυπτιακής, όπου και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της.

18 συνολικά ελληνικές εταιρείες με τους εκπροσώπους τους θα έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις (Β2Β) με αντίστοιχες αιγυπτιακές εταιρείες, σε σημαντικούς τομείς που αφορούν στις κατασκευές, την ανάπτυξη υποδομών, τη βιομηχανία (τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, χημικά, μέταλλα, δομικά υλικά) αλλά και τις μεταφορές, τον εφοδιασμό, τις τηλεπικοινωνίες και το εμπόριο.

 

 

Με στοιχεία από http://pyramisnews.gr