Έκθεση Ελλάδος Γεύση

Αθήνα.- Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για να ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση.  Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην παραδοσιακή μας γειτονιά “Ελλάδος Γεύση” και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να ανακοινώσουμε πέντε ακόμη σημαντικές περιοχές για την ολοκλήρωση του χάρτη μας.

Η Περιφέρεια Αττικής επιλέγει την Έκθεση Ελλάδος Γεύση για να προβάλλει τη Γαστρονομία της!

Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προορισμών και διαδρομών. Είναι ιδανικός προορισμός ολιγοήμερων διακοπών (short-break), καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ως προορισμός διακοπών, προσφέρει πλήθος ελκυστικών και συναρπαστικών εμπειριών και προϊόντων για κάθε επισκέπτη, καθώς διαθέτει εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές, κάθε κατηγορίας, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες του, καθώς και άριστες αεροπορικές συνδέσεις με πλήθος χωρών ανά τον κόσμο.

O Δήμος Κορίνθου, ο Δήμος Μεσσήνης & ο Δήμος Τρίπολης τρεις σημαντικοί Δήμοι της Πελοποννήσου θα βρίσκονται στην Έκθεση.

Η περιοχή της πόλης της Κορίνθου και γενικότερα του Δήμου Κορινθίων από την αρχαιότητα, ιδιαίτερα από την εποχή του Περιάνδρου, είχε αναπτύξει έναν σπουδαίο και αξιόλογο πολιτισμό που την ανέδειξε σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις-κράτη του αρχαίου ελλαδικού χώρου. Η προνομιακή γεωγραφική της θέση και η μορφολογία της την οδήγησαν σε μια πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης που σκιαγραφεί τη σημερινή σύγχρονη μορφή της.

ο Δήμος Μεσσήνης, θα σας κερδίσει με την μακραίωνη ιστορία του, την Αρχαία Μεσσήνη και τα ονομαστά κάστρα, τα θρησκευτικά αξιοθέατα σε μαγικές τοποθεσίες, την αυθεντική τοπική κουζίνα, τις κρυστάλλινες παραλίες, τα κουκλίστικα ψαροχώρια και τους παραδοσιακούς οικισμούς που θα θέλετε να ανακαλύψετε έναν-έναν μέσα σε στο αποκαλυπτικό σκηνικό της φύσης.

Ένα απο τα πιο πλούσια καλάθια αγροτικών προϊόντων της χώρας, αυτό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδόνιας θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε στην Έκθεση.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης της περιοχής που μαζί με τον τουρισμό αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην τοπική μας οικονομία, με σημαντικότατη συνεισφορά και στην εθνική οικονομία.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει ένα από τα πιο πλούσια καλάθια αγροτικών προϊόντων της χώρας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φρούτα, κηπευτικά, σιτηρά, κτηνοτροφικά και βιομηχανικά αγαθά, καθώς και αρωματικά φυτά.