Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣθ υπέβαλε ο Ντίμης Αργυρόπουλος

Όπως έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, υπέβαλε την παραίτησή του επειδή πολιτεύεται στην Α Αθηνών και πρέπει στη θέση του να τοποθετηθεί άλλο στέλεχος από τη Θεσσαλονίκη αφού ο ίδιος έχει διορισθεί και μέλος της διοίκησης του Λαικού Νοσοκομείου.
Έτσι, μετά τον θόρυβο και τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου αλλά και την επεισοδική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, έρχεται τώρα η παραίτηση του Ντίμη Αργυρόπουλου. Σε αυτά να προσθέσουμε και τα «πυρά» που συγκεντρώνει και το πρόσωπο της Όλγας Γιάννη, επίσης στελέχους των ΑΝΕΛ, που διορίστηκε στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Ντιμης Αργυροπουλος

πριν από 22 ώρες

Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του Γνα Λαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του Γνα Λαικου.
Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση.Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις .

 ΥΓ ΡΗΡ: Διατηρήθηκε η ορθογραφία της ανάρτησης του κ. Αργυρόπουλου
177
27
20