Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς ανησυχούν! Του στέλνουν γιατρό στην Κίνα

Καθώς ο «Greek Freak» θα ταξιδέψει για την Κίνα την Τρίτη (15 Αυγούστου), λόγω υποχρεώσεων με χορηγούς, οι Μπακς αποφάσισαν να στείλουν γιατρούς, ώστε να τον εξετάσουν επί κινεζικού εδάφους. Ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε πριν λίγους μήνες τετραετές συμβόλαιο συνολικών αποδοχών 100 εκατ. δολαρίων και η διοίκηση της ομάδας του Μιλγουόκι έχει κάθε λόγο να θέλει να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί στον σούπερ σταρ της.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει, το διάστημα 15-20 Αυγούστου, από την προετοιμασία της εθνικής ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2017, λόγω της επίσκεψής του στην Κίνα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, δεν θα έχει, λοιπόν τον «Greek Freak» στο Λονδίνο για τα δύο φιλικά (ένα ανεπίσημο και ένα επίσημο) με τη Μεγάλη Βρετανία (18-19/8), αλλά εφόσον όλα πάνε καλά, θα μπορεί να τον υπολογίζει για το τουρνουά «Ακρόπολις» το τριήμερο 23-25 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντετοκούνμπο έχασε τα δύο φιλικά με Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία στο Διεθνές Τουρνουά της Πάτρας, καθώς και αυτό με τη Σερβία στο Διεθνές Τουρνουά του Βελιγραδίου. Στο μόνι φιλικό που αγωνίστηκε ήταν αυτό απέναντι στο Μαυροβούνιο την περασμένη Παρασκευή (11/8)