“Βούιξε” το Twitter για την απουσία Τσίπρα από τα φλεγόμενα μέτωπα- Τώρα: με ελικόπτερο πάνω από την Αττική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:24

Αθήνα.- Η απουσία του πρωθυπουργού από τη μεγάλη καταστροφή που πλήττει την Αττική δεν πέρασε απαρατήρητη και κυρίως ασχολίαστη από το Twitter.

Το hashtag #εξαφανισμενος_πρωθυπουργός είναι στα πρώτα τρεντ εδώ και ώρες καθώς οι χρήστες του δημοφιλούς δικτύου αναζητούν το λόγο, άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με το γνωστό σκληρό τους τρόπο, που ο Αλέξης Τσίπρας, παρότι η ανατολική Αττική καίγεται εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ούτε επισκέφθηκε προσωπικά το μέτωπα της φωτιάς, αλλά αρκέστηκε να γράψει δυο λόγια στο Twitter.

Ο Πρωθυπουργός

ΠΑΝΤΩΣ, μετά το σάλο, και ενώ οι φωτιές έχουν “υποταχθεί” στις τριήμερες υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, επίγειων και εναέριων δυνάμεων, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα Τετάρτη πρωϊ, πετά με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.