Ο “Προμηθέας” για τη νέα σχολική χρονιά

Νέα Υόρκη.- Με επιτυχία έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την νέα σχολική χρονιά 2017-2018 στην γραφική και ελληνοπρεπή αυλή της κρητικής στέγης “Μίνωας”  στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.  Συγχαρητήρια σε όλα τα Μέλη για την παρουσία τους!

Aναμνηστική φωτογραφία μετά την λήξη της συνεδρίασης

Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για την ομογενειακή παιδεία και τις εκδηλώσεις του συλλόγου για τη νέα σχολική χρονιά.  Έπονται υπέροχες εκδηλώσεις για το 2017-2018, γιαυτό μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας!!!

Σας περιμένουμε στο τιμητικό γεύμα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2017 στο ηπειρωτικό σπίτι “αναγέννηση”!!!  Ελάτε να τιμήσουμε την καταξιωμένη στην ομογένεια δημοσιογράφο και μέλος του Προμηθέα, την καθηγήτρια κ. Αικατερίνη Τσούνη-Σιόλα για την προσφορά της στην ομογένεια και στον Προμηθέα!!!

Ελάτε να μάθετε για το νέο ταμείο συνταξιοδότησης των εκπαιδευτικών-μελών του Προμηθέα και να γραφτείτε σε αυτό όσοι είστε μέλη του συλλόγου!!!  Ενα όνειρο ετών γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!!!

Ελάτε να δείτε απο κοντά το μοναδικό στην ομογένεια λαογραφικό μουσείο ηπειρωτικής κληρονομιάς του ηπειρώτικου σπιτιού “αναγέννηση !!!  Διαδώστε το και φέρτε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε!!!