ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: “Κανένα σχόλιο” αντί σχολίου!

Λακωνικά απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε ερωτήματα για την παρουσία του γιου του έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, ως μέλος της «ομάδας υποδοχής» του Δημήτρη Κουφοντίνα.  Ερωτηθείς σχετικά, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής αρκέστηκε στο να πει: «κανένα σχόλιο».

 

Να σημειωθεί πως ο γιος του, Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη.

 

Τα καταφέραμε πάλι να ξεσηκώσουμε εναντίον μας τον κόσμο όλο! Και εκκρεμεί και η αξιολόγηση! Εφαρμογή του Νόμου, ναι. Αλλά ο Νόμος λέει ότι αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει το ίδιο έγκλημα ο έγκλειστος, άδεια δεν παίρνει! Και ο Κουφοντίνας έχει δηλώσει ότι δεν αποκηρύσσει τη δολοφονική του δράση! Και προτρέπει και τους νέους να μιμηθούν τους παλιούς! Άρα, είναι κατά δήλωσή του ύποπτος να επαναλάβει τη δολοφονική του δράση, αν, βέβαια, βρει ευκαιρία…

Οι Αμερικάνοι λένε πως δεν θα γυρίσει πίσω στη φυλακή ο Κουφοντίνας. Θα δικαιωθούν; Μπα, θα το αφήσει για την επόμενη άδεια… Τώρα που άνοιξε ο δρόμος…

 

‘Οχι! Οι μελισσούλες μου δεν είναι από αυτές που έχει στο μελίσσι του ο Κουφοντίνας! Ακούς, θέλει, λέει, να ξανα-στήσει την επιχείρηση μελισσοκομείο! Να φας “μέλι” από τα χέρια του Κουφοντίνα!

 

 

Αλήθεια, ο Άγιος Πέτρος, δίνει άδειες εξόδου;

 

 

Όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους από το όπλο του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, δικαίως είναι αγανακτισμένοι. Σκεφτείτε, λέει, να τον συναντήσουν στο δρόμο τους! Ούτε “μέλισσα” στον κόρφο του!