Αποθέωσαν τον Αντετοκούνμπο στον Καναδά – Εθνικός ύμνος για τον Giannis

Τορόντο.- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ήταν πικραμένος από την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά χάρηκε με την αποθέωση από τους Ελληνες ομογενείς στο Τορόντο του Καναδά.

Νωρίτερα, στο ματς ι Μπακς έβαλαν πολύ δύσκολα στους Ράπτορς στο Τορόντο, αλλά στο τέλος υπέκυψαν με 131-127. Εξαιρετικός ήταν και πάλι ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει τριπλ-νταμπλ, καθώς είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 42 λεπτά συμμετοχής, ενώ για τους νικητές 52 πόντους έβαλε ο εκπληκτικός ΝτεΡόζαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως ένιωθε σαν στο σπίτι του στον αγώνα με τους Μπακς στο Τορόντο. Περίπου 2.000 Έλληνες ομογενείς γέμισαν μια ολόκληρη κερκίδα για χάρη του και τον περίμεναν καρτερικά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μόλις τον αντίκρισαν άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του και όλοι μαζί, με τη δική του βοήθεια, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο.

Μάλιστα του έκαναν και κάποια δώρα, ενώ του πρόσφεραν ακόμη και βασιλόπιτα για την οικογένειά του. Ο 23χρονος Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς υπέγραψε όσα αυτόγραφα προλάβαινε, καθώς η ομάδα του τον πίεζε για την αναχώρησή της με το αεροπλάνο και την επιστροφή στο Τορόντο.
Πηγή:  iefimerida.gr