Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα με στόχο τον Μητσοτάκη!

Αθήνα.- Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από την επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οδό Τάκη στου Ψυρρή. Σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μεχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης. Η αστυνομία θα ελέγξει τις τέσσερις κάμερες κλειστού κυκλώματος γύρω από το κτήριο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φορούσαν κουκούλες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Μαξίμου για την επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του, μιλώντας για στοχοποίηση.

Kyriakos Mitsotakis‏ Επαληθευμένος λογαριασμός @kmitsotakis

“Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.»

Το Μαξίμου καταδικάζει

Την αντίδραση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού προκάλεσε η επίθεση με γκαζάκια στο κτήριο της επιχείρησης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ξημερώματα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» ήταν η λακωνική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Γεωργιάδης: Παρακράτος

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.  «Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε σε δηλώσεις του στον Skai ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ περί παρακράτους ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.