Dr. Zhivago! Ένα ρούχο που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γκαρνταρόμπες…

 

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το ζιβάγκο είναι ένα ρούχο που παραπέμπει απευθείας σε διανοούμενο με avant-garde γυαλιά είτε σε επαναστάτη με προοδευτικές ιδέες.

Από την ομάδα χόκεϊ της Νέας Σκωτίας του Καναδά προέρχεται η καταγωγή του γύρω στο 1880 και υιοθετήθηκε και από τους ναυτικούς για πρακτικούς λόγους.

Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και είδος΄ ’ πρώτης ανάγκης’, το ζιβάγκο είναι το απόλυτο ‘must’ μιας γυναικείας ή και ανδρικής γκαρνταρόμπας τους χειμερινούς μήνες. Το χρησιμοποιούμε για ρούχα που μας συνοδεύουν στο γραφείο, στην ή στις εξόδους και γενικά σε κάθε ευκαιρία.

Είναι ένα ρούχο το οποίο καλύπτει σχεδόν μέχρι και όλο τον λαιμό το βρίσκουμε σε λεπτό ύφασμα μέχρι και πιο χοντρό.

Το ρούχο αυτό όμως δεν θα αποσυρθεί από το προσκήνιο καθώς βρισκόμαστε ήδη στην άνοιξη. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη, έχουν προσαρμόσει και στις collections τους για τη σεζόν S/S 2018, στην διάφανη εκδοχή του και είναι πιο sexy από ποτέ. Μπορείς να το βάλεις με αθλητικά ρούχα, δημιουργώντας ένα athleisure look, με φαρδιές υφασμάτινες παντελόνες για preppy outfits, αλλά και με ψηλόμεσα jeans και sneakers για urban cool εμφανίσεις. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στη δουλειά με ένα λεπτό κορμάκι με τιράντες από μέσα, αλλά και να κάνεις μία έξοδο αλά Bella Hadid φορώντας το με αθλητικό bustier από μέσα. Αποτελεί ένα ρούχο το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει όλο το ντύσιμο.

Φορέστε το και απολαύστε το!