Βασιλειάδης: Διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας-Αντίθετη η Λίγκα

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Το φύλλο αγώνα «μίλησε»: Λόγω βίαιης εισβολής διεκόπη το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τις αμέσως επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία και τη Λίγκα, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA, είπε ο κ. Βασιλειάδης τονίζοντας: «Πάμε σε μια επ αόριστον διακοπή και βλέπουμε. Το  δεν θα πρωτάθλημα δεν θα επανεκκινήσει αν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους».

Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για διαφάνεια κι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν όμως πολλά να γίνουν ακόμη. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, ούτε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος.

ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΛΙΓΚΑ

Κάθετα αντίθετη στην απόφαση της κυβέρνησης να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα είναι η Super League και αυτό μετέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος, στη συνάντηση που έγινε το πρωί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Στράτος:

Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».