ΜΟΔΑ: Είμαστε γυναίκες και το απολαμβάνουμε!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Η Marilyn Monroe είχε πει << δώσε σε ένα κορίτσι το κατάλληλο ζευγάρι τακούνια και άφησε την να κατακτήσει τον κόσμο >>.

Αν ανήκεις , που εύχομαι να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναίκας θα αναφέρουμε ορισμένα tips πώς να στέκεσαι με αέρα πάνω σε αυτά τα υπέροχα παπούτσια.

Ναι το καταλαβαίνω, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να τα φοράς όλη μέρα και φυσικά δεν είναι ό,τι πιο άνετο, σκέψου όμως ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ.

Όπως όλα τα πράγματα στην μόδα αλλάζουν έτσι και τα τακούνια, τα σχέδια εναλλάσσονται και αλλάζουν κάθε σεζόν, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Βγαίνουν νέα σχέδια, νέα σχήματα στο τακούνι. Τι μπορείς να κάνεις για να είσαι μέσα σε όλα;

1. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα για να μπορείς να το συνδυάζεις αρκετές φορές.

2. Μπορείς να επιλέξεις ένα παπούτσι ψιλοτάκουνο με αγκράφα μπροστά για να κρατά το πέλμα σου πιο σταθερο μέσα και να μπορείς να το περπατάς με άνεση.

3. Ψηλοτάκουνο μποτάκια για τον Χειμώνα, ζεστή και άνετη επιλογή.

Ναι, ναι το κατανοώ ότι μπορεί να υπάρξουν στιγμές που νιώθεις αμήχανα με τις ψιλοτάκουνες γόβες αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!!

Όλα ξεκινούν από την επιλογή στο σωστό νούμερο. Κορίτσια οι γόβες δεν είναι σαν τα αθλητικά που τα αγοράζουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μπορούμε να τα φορέσουμε με τις αθλητικές κάλτσες. Οι γόβες πρέπει να εφαρμόζουν σωστά για να μπορείς να περπατάς και να νιώθεις σταθερότητα.

Φορώντας γόβες καλό είναι να μην περπατάς γρήγορα, η αργή κίνηση σε βοηθά να μην χάσεις την ισορροπία σου με αποτέλεσμα να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Όταν φοράς τακούνι το άλμα που κάνεις είναι πιο μικρό από το κανονικό καλό είναι να κάνεις μικρά βήματα και σταθερά.

Ακόμη, την ώρα που περπατάς να σκέφτεσαι ότι περπατάς πάνω σε μια νοητή ευθεία γραμμή. Αν έχεις βάλει στόχο στο μυαλό σου να φτάσεις στον προορισμό σου πάνω σε μια ευθεία τότε καταφέρνεις να το κάνεις πιο χαριτωμένα και περπατάς πιο άνετα.

Τέλος, κορίτσια θα πρέπει μα γνωρίζετε ότι σύμφωνα με μια Γαλλική έρευνα << o κάθε πόντος στο τακούνι μιας γυναίκας μετράει >>.

Οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα με γόβες, εμφανίζονται πρόθυμοι να την βοηθήσουν παρά μια που φοράει αθλητικό ή φλατ.

Μπορεί να χρειάζεται να κάνουμε μια μικρή προεργασία πριν φορέσουμε τις γόβες αλλά μην ξεχνάτε ότι το ψηλοτάκουνο παπούτσι εκπέμπει γοητεία στον ανδρικό πληθυσμό.

Γυναίκες, βγάλτε από την παπουτσοθήκη τις υπέροχες γόβες σας, επαναπροσδιορίστε την άποψη σας γι αυτό το είδος παπουτσιού, φορέστε τες και κατακτήστε τον κόσμο όλο!!!

Είμαστε γυναίκες και μπορούμε J