Δημοσίευμα για “σύγκρουση” Τσίπρα – Καμμένου, αύριο συνάντηση των δύο εταίρων

 

Αθήνα.- Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου για αύριο Τρίτη, για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας τις πληροφορίες για ρήξη στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων.

Ο κ Τζανακόπουλος πρόσθεσε μάλιστα ότι οι σχέσεις των δυο Ανδρών είναι άριστες. Ότι υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα τους, και η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει και παρόν και μέλλον.

Χαρακτήρισε επίσης ευσεβείς πόθους της ΝΔ και του φιλικού προς αυτή, τύπου, τα σημερινά δημοσιεύματα, για κρίση στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων με αφορμή και την αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ και την απαγόρευση που έχει επιβάλει ο κ Καμμένος στους βουλευτές του να εμφανιστούν στα κανάλια.

Για το ίδιο θέμα,  του  σημερινού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», που αποκάλυπτε μυστική συνάντηση του Νίκου Παππά, του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του τελευταίου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δημοσίευσε twitter με το οποίο διέψευδε το δημοσίευμα.

«Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν “Φιλελεύθερο” του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα “εκρηκτικά ραντεβού” που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συνάντηση των τριών ανδρών εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.