Μητσοτάκης: Μέχρι και γραβάτα είναι ικανός να βάλει ο Τσίπρας για να πείσει

Αθήνα.- Σκληρή κριτική για την πορεία της οικονομίας και τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ που μίλησε χθες βράδυ σε εκδήλωση της γραμματείας παραγωγικών φορέων με θέμα «λαϊκές αγορές».

«Tο τελευταίο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα είναι η δήθεν “καθαρή έξοδος”. Μέχρι και γραβάτα είναι ικανός να βάλει ο κ. Τσίπρας για να μας πει ότι έβγαλε τη χώρα από τα αδιέξοδα».

Όσον αφορά το πλεόνασμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε «ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος και διαφημίζει τα πρωτογενή πλεονάσματα ως μεγάλη επιτυχία. Πλεόνασμα που βγήκε από υστέρημα των πολιτών και την υπερφορολόγηση»

Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην παραίτηση του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή από την θέση του διευθυντή του διαστημικού οργανισμού, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό. «Εμείς λέμε όχι σε αυτή νέα αναξιοκρατία την οποία επιβάλλει ο κ. Τσίπρας. Και η οποία εκφράστηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο με την εκκωφαντική παραίτηση, ενός σπουδαίου ακαδημαϊκού» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις 11 το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στους τομεάρχες του κόμματος και αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Πηγή: skai.gr