ΜΟΔΑ: Πρωτομαγιά, καλό μήνα και …τα φλοράλ για αυτή την σεζόν!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Η Πρωτομαγιά έφτασε και σήμερα παρατηρούμε παντού λουλούδια, υπάρχουν χαριτωμένα στεφανάκια λουλουδιών που φοράνε γυναίκες όλων των ηλικιών, έτσι λοιπόν την τιμητική τους έχουν και τα φλοράλ ρούχα σήμερα, αλλά και από σήμερα και για όλη την Άνοιξη.

Γνωρίζατε ότι, o Jeremy Scott ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Moschino έχει κάνει και παρουσιάσει πολλά στις συλλογές του για το brand. Mέχρι που έχει πετάξει και πραγματικά σκουπίδια στην πασαρέλα, θέλοντας να τονίσει τον “trash” χαρακτήρα που έχει πολλές στιγμές, ο κόσμος της μόδας.

Είναι, λοιπόν, από τους ανθρώπους που παίρνει τα πράγματα κυριολεκτικά! Και απόλυτα με αυτή την λογική, αντιμετώπισε και τη νέα του συλλογή για την Moschino και την Άνοιξη 2018! Εμπνεύστηκε, λοιπόν από τα φλοράλ για αυτή την σεζόν, κυριολεκτικά! Το show ξεκίνησε με σχέδια να έχουν ένα πιο punk-twist στον χαρακτήρα του “My Little Pony”, αλλά τα τελευταία 18 looks «αγκάλιασαν» τα φλοράλ!

Πήγε σε άλλο επίπεδο την έννοια των florals, ο σχεδιαστής, ντύνοντας μοντέλα, όπως την Gigi Hadid, την Kaia Gerber και την Joan Smalls σαν μπουκέτα λουλουδιών!

Καλό μήνα σε όλους φορώντας ρούχα με ζωντανά χρώματα, σχέδια και λουλούδια!