Πέτρος Γαλάτουλας στην Panhellenic post: Θα επιστρέψω εάν χρειασθεί

Αθήνα.- Άμεση ήταν η αντίδραση του Πέτρου Γαλάτουλα στο δημοσίευμα της Panhellenic Post. Με το πρώτο φως της ημέρας στην Νέα Υόρκη, μας τηλεφώνησε για να μας διαβεβαιώσει ότι “εάν ήθελα, το Καταστατικό το περνούσα με 95%” και πως  ποτέ κανένας Πρόεδρος δεν του εναντιώθηκε.

Μίλησε για το έργο που όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτελέσει στην Ομοσπονδία και πως θα παραμείνει μάχημος “και εάν χρειασθεί, θα ξαναγυρίσω στην Ομοσπονδία ως Πρόεδρος”.

Ο Πέτρος Γαλάτουλας υποστήριξε ακόμη ότι  “δεν υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα”, από την ανακοίνωση της αποχώρησής του. “Όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θέλουν να παραμείνω”. Και χαρακτήρισε ως “κακοήθειες” όσα λέγονται περί αδυναμίας του να αλλάξει το Καταστατικό. Όσοι το υποστηρίζουν, είπε, “καλό είναι να το κάνουν με το όνομά τους, όπως κάνω εγώ”.

Τόνισε, μάλιστα χαρακτηριστικά πως “το Καταστατικό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει μέχρι το τέλος του χρόνου. Αλλά εγώ έχω , όπως ξέρεις, άλλα πράγματα να κάνω”, είπε και πρόσθεσε: “Οκτώ χρόνια στο τιμόνι, έχω επιτύχει άνοδο της Ομοσπονδίας προς όλες τις κατευθύνσεις”.

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι την προσχεχή Παρασκευή, 11 Μαίου, θα επισκεφθεί τα Γραφεία της Ομοσπονδίας ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης “και αυτό γίνεται για πρώτη φορά”, κατέληξε.

Φωτογραφία: Ο Διευθυντής της ΡΗΡ Χρήστος Μαλασπίνας με τον Πέτρο Γαλάτουλα σε πρόσφατο στιγμιότυπο.