«Καίγεται» η Κάνιγγος – Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας – Χημικά, κρότου λάμψης και μολότοφ

Χαμός γίνεται αυτήν την ώρα στην πλατεία Κάνιγγος μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα χημικά που έχουν πέσει.

Τα επεισόδια σημειώνονται πάνω στην οδό ακαδημίας στην Κάνιγγος, με τις μολότοφ να πέφτουν «σωρηδόν» και την αστυνομία να απαντά με κρότου λάμψης και χημικά.

Νωρίτερα συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου συγκρούστηκαν ομάδες οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί πως κοντά στο σημείο βρίσκεται σύνδεσμος φιλάθλων του «δικεφάλου του Βορρά».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι περίπου 150 και συνεπλάκησαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η αστυνομία επενέβη κι έκανε χρήση χημικών ώστε να διαλύσει τα επεισόδια.

Μετά τα χημικά της αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου και έχουν στήσει οδοφράγματα, βάζοντας και φωτιές σε κάδους.

Το πρωί του Σαββάτου, 12.05.2018, έχει ανακοινωθεί πωα θα ξεκινήσουν περίπου 200 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, για να βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 20:30, οπότε και ξεκινά ο μεγάλος τελικός.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, αναμένεται να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας περίπου 20.000 οπαδοί. Με επεισόδια, ωστόσο, να εκτυλίσσονται ήδη από χθες, Πέμπτη, τα πράγματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά δείχνουν όσον αφορά στην ημέρα του μεγάλου τελικού…