Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση- Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Αθήνα.– Στις 8 και 20 το πρωί, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων η οποία βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου 119, στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει χάσει τη ζωή του ένας άνδρας 50 ετών ενώ υπάρχουν άλλοι τρεις τραυματίες.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης (24.05.2018) στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος άνδρας έπεσε με ταχύτητα πάνω σε στάση λεωφορείου. Παρέσυρε δυο άνδρες, έναν 50χρονο που σκοτώθηκε και έναν 80χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι πρώτες μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας ανέφεραν το ενδεχόμενο άλλο αυτοκίνητο να χτύπησε το ασημί Volkswagen του 40χρονου, βγάζοντάς το από την πορεία του και αποτέλεσμα να πέσει στη στάση. «Ακούσαμε κάτι πριν» είπε άνδρας που βρισκόταν σε μαγαζί της περιοχής την ώρα του δυστυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες, επίσης, ανέφεραν πως όταν έβγαλαν από το σμπαραλιασμένο το 9χρονο κοριτσάκι, εκείνο φώναζε «μας χτύπησαν».

Τα νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Μεταμόρφωση

Ωστόσο, έως αυτή την ώρα, δεν προκύπτει πως άλλο αυτοκίνητο εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στο τροχαίο. «Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με την τροχαία, όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στη στάση. «Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Δεν φορούσε ζώνη το παιδί

Ο 40χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ. Στο ίδιο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο 80χρονος τραυματίας. Η 9χρονη κόρη του οδηγού, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Οι εικόνες από το σημείο «μαρτυρούν» την τραγωδία. Οι αερόσακοι του ασημί Volkswagen που οδηγούσε 40χρονος άνδρας, γεμάτοι αίματα. Το αυτοκίνητο σχεδόν σμπαραλιασμένο, η στάση κατεστραμμένη από την πρόσκρουση.