ΜΟΔΑ: Το αξεσουάρ παίζει τον ρόλο του!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το γυναικείο κόσμημα συμπληρώνει το ντύσιμο μιας γυναίκας! Κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά παρατηρώ ότι τα κοσμήματα για φέτος είναι μεγαλοπρεπή και εντυπωσιακά.

Όλα τα κοσμήματα τη φετινή σεζόν για την άνοιξη-καλοκαίρι, έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα και βασίζονται σε μοναδικά σχέδια, ογκώδη σχήματα και λάμψη του παρελθόντος. Αν σας αρέσουν τα σκουλαρίκια και τα τελευταία χρόνια σας έλειψαν, έφτασε η ώρα φέτος που πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Τα σκουλαρίκια αποτελούν το πιο απαραίτητο και μοδάτο αξεσουάρ.

Σκουλαρίκια μεγάλα, μακριά, σκουλαρίκια statement, κρίκοι, μονά, για κάθε γούστο και περίσταση, πρωταγωνιστούν και κλέβουν την παράσταση. Μόνο ένα σκουλαρίκι και ναι μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό που σου λέω αλλά αν αν σου φαίνεται υπερβολικό ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που είναι ογκώδη κι εντυπωσιακά, δοκίμασε να φορέσεις μόνο το ένα.

Είναι πολύ της μόδας φέτος ένα σετ σκουλαρικιών που το ένα είναι πιο κοντό και το άλλο πιο μακρύ. Σκουλαρίκι διπλό, φοριέται όχι μόνο στο λοβό του αυτιού αλλά και πιο πάνω αποτελεί και αυτό πολύ μοδάτο στυλ.

Κρίκοι, μεγάλοι, πολύ μεγάλοι, που κουμπώνουν κατευθείαν στο αυτί ή κρέμονται από πέτρες, κρίκοι με χρώματα και διάφορα υλικά, θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν. Σκουλαρίκια με φυσικά υλικά όπως σχοινί. Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ και σχέδια και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου.