ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Οι δύο Πρόεδροι Δημοκρατίας

Πρόεδρος της FYROM Ιβάνοφ: “Είναι μη σοβαρό και ανεύθυνο για το ονοματολογικό , που είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, να κλείνει μια συμφωνία από το τηλέφωνο και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των πρωθυπουργών των δυο χωρών”.

 

Προφανώς, ο δικός μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος είτε διαμήνυσε “διακριτικά” προς την πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχη “αντίρρηση”, είτε δεν συμπίπτει στην ίδια εκτίμηση με τον ομότιμό του της FYROM…

 

Εκτός και εάν οι “ψαλιδισμένες” συνταγματικά εξουσίες του Προέδρου δεν του αφήνουν τέτοια περιθώρια… Πάντα, όμως, έστω και με προσωπική θυσία, διατηρεί το δικαίωμα να παραιτηθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας,  προκαλώντας νέες εκλογές ώστε η νέα Κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή να χειριστεί και το ζήτημα αυτό… Το ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο πατριωτισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση.  Ούτε μπορεί  κανείς να προεξοφλεί την τελική Του στάση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

 

 

Είπε, όμως, και για τον Πάνο Καμμένο ο Βασίλης Λεβέντης: «Ο Καμμένος είναι σε δεινή θέση γιατί θέλει να φαίνεται στο λαό ότι δεν δίνει το Μακεδονία, αλλά στηρίζει μια κυβέρνηση που το δίνει». Τα είπε όλα!