ΜΟΔΑ: Asian look!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Αθήνα.- Κιμονό, ένα υπέροχο κομμάτι που μπορείς να φορέσεις όλο το Καλοκαίρι και να απογειώσεις το στυλ σου. Σε πολλά μήκη, αέρινα υφάσματα και patterns, το κιμονό είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής για όλες τις ώρες της ημέρας, από boho μέχρι minimal το κιμονό ταιριάζει με πάρα πολλά στυλ. Άσε και τώρα που πλησιάζουν και οι διακοπές, θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος για τις νύχτες στο νησί που έχει λίγη ψύχρα. Το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα είναι η τέλεια βάση για ένα φλοράλ κιμονό. Συνδύασέ το με φλατ παπούτσια και ένα καπέλο και θα τραβήξεις τα βλέμματα.

Ανάλογα με το σωματότυπό σου και το ύψος σου μπορείς να βρεις το ιδανικό κιμονό που θα σου ταιριάζει κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείς να βρεις κάθε λογής κιμονό και να επιλέξεις το μήκος που σε βολεύει. Υπάρχουν κοντά κιμονό που να τελειώνουν λίγο πιο κάτω από τη μέση σας, μίντι κιμονό που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο αλλά και αεράτα μάξι κιμονό που αγγίζουν ακόμη και τον αστράγαλο σας.

Για ένα πιο minimal και ήσυχο look επέλεξε ένα μονόχρωμο κιμονό και φόρεσέ το πραγματικά με τα πάντα. Ένα τζιν σορτσάκι και ένα T-shirt και είσαι έτοιμη. Τα κρόσσια είναι φυσικά μεγάλο trend στα κιμονό. Αν θες ένα πιο βραδινό look, επέλεξε ένα μαύρο φλοράλ κιμονό και συνδύασέ το με total black outfit. Τα φλοράλ φυσικά και είναι τάση φέτος και αυτό το κιμονό μας έχει ενθουσιάσει. Συνδύασέ το με ένα λευκό μπλουζάκι, τζιν και διακριτικά αξεσουάρ, για ένα outfit που άνετα μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο.

Φυσικά μην ξεχνάς ότι το κιμονό είναι ιδανικό για να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου στην παραλία. Θα καταφέρεις να δείχνεις λαμπερή με ελάχιστη προσπάθεια!

Παίξτε με τις αποχρώσεις του κιμονό, συνδυάζοντάς τες με τα αξεσουάρ σας όπως για παράδειγμα το ζευγάρι των παπουτσιών σας ή της τσάντας σας, ακόμη και των κοσμημάτων σας.

Ελαφρύ κι αέρινο θα σας συντροφεύσει επάξια στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.