ΜΟΔΑ: Shirt-dress! Πουκάμισο-φόρεμα!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το «αυστηρό» στιλ του πουκάμισου, χαλάρωσε και έγινε πιο θηλυκό από ποτέ. Το Shirt-dress μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο ή στην έξοδό σου. Το office look γίνεται μοντέρνο, η βραδινή σου εμφάνιση απόλυτα σικ. Με αυτό το κομμάτι μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό λουκ κάθε φορά. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και καλύπτει τυχόν ατέλειες.

Το πουκάμισο-φόρεμα είναι σέξι γιατί όπως υποστηρίζουν και οι fashion editors του εξωτερικού με αυτό δείχνεις «σαν να σηκώθηκες από το κρεβάτι και φόρεσες το πουκάμισο του αγοριού σου».

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα το αναδείξεις. Είτε μονόχρωμο είτε ριγέ, είτε μίνι είτε μάξι, μπορεί να υποστηρίξει ένα διαφορετικό στιλ κάθε φορά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, με sneakers, με mules, με ankle boots, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Με μια hangbag σε έντονο χρώμα, με ένα statement κολιέ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δίνει έμπνευση. Γίνεται σαν ένας «καμβάς», πάνω στον οποίο μπορείς να δώσεις εσύ «χρώμα». Από εποχή σε εποχή μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά κομμάτια. Ιδανικά συνδυάζεται με ζώνη.

Επέλεξε να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και κάνε σούπερ εμφανίσεις!