Ορίστε! Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φθάσαμε στο σημείο να παίρνουμε μαθήματα δημοκρατίας από τους …Σκοπιανούς!  Από χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού της FYROM Ζόραν Ζάεφ στο βουλγαρικό πρακτορείο BGLES: «… «Οι πολιτικοί θα πρέπει να σέβονται τη γνώμη του λαού»! Κατά τα λοιπά, εμείς φέραμε τη δημοκρατία στον κόσμο …Να μας χαιρόμαστε!

 

 

Έτσι κάνουν και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι δεξιοί των ΑΝΕΛ. Σέβονται την άποψη του ελληνικού λαού για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης, τα συλλαλητήρια των Ελλήνων σ΄όλο τον κόσμο, τις δηλώσεις πνευματικών κλπ. συμπατριωτών, τα ψηφίσματα οργανώσεων και τις επιστολές που καταφθάνουν στην ηγεσία… Τ’ ακούς Κύριε Τσίπρα; «Οι πολιτικοί θα πρέπει να σέβονται τη γνώμη του λαού»!..

 

Πώς εκφράζεται η γνώμη του λαού; Στην Αρχαία Ελλάδα, που ανακάλυψε τη Δημοκρατία,  με την Εκκλησία του δήμου,  από το Λόφο της Πνύκα. Στον σύγχρονο κόσμο μας, με τα Δημοψηφίσματα… Σαν κι αυτό που θα κάνει …ο κ. Ζάεφ!

 

 

Α, ναι, η είδηση περί του πιστεύω του σκοπιανού ηγέτη,  δημοσιεύεται στο «Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» (ΑΠΕ-ΜΠΕ)…  Όχι, από το Μαξίμου μόνο …μιλάνε με το Πρακτορείο, δεν το διαβάζουν κιόλας!..

Print Friendly, PDF & Email