ΜΟΔΑ: Το ΚΑΠΕΛΟ δίνει μια επιπλέον στιλιστική πινελιά

Παναγιώτα Κονδυλοπούλου

Τα γυναικεία αξεσουάρ είναι το Α και το Ω για να έχεις ένα εντυπωσιακό ντύσιμο όλες τις ώρες της ημέρας γιατί μπορούν να εκτοξεύσουν ένα look ή να το κάνουν να δείχνει εντελώς αποτυχημένο. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, καλό είναι να επιλέγεις πολύ προσεκτικά τα αξεσουάρ που θα συνδυάσεις με τα ρούχα σου.

Τα καπέλα αποτελούν ένα είδος αξεσουάρ και είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις το ντύσιμο σου πιο ενδιαφέρον, αλλά και ταυτόχρονα να προστατευτείς από τις ακτίνες που ηλίου κρατώντας το κεφάλι σου πιο δροσερό.

Τα μεγάλα καπέλα προσφέρουν την μεγαλύτερη προστασία αλλά και μια εντυπωσιακή κομψότητα στο ντύσιμο, κάνοντας σε γοητευτική και όμορφη. Ένα μεσαίο ψάθινο ή υφασμάτινο μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας ενώ ένα το πιο μικρό καπέλο τύπου τζόκεϊ, είναι αγαπημένο για κάθε γυναίκα, λόγω της πρακτικότητας και του μοντέρνου στυλ του.

Τα ψάθινα καπέλα συνδυάζονται με φορέματα, με jean σορτσάκια , με capri παντελόνια. Αν θέλεις να κάνεις ένα πιο casual – αθλητικό ντύσιμο χωρίς να σε νοιάζει το πως δείχνουν τα μαλλιά σου μπορείς να επιλέξεις ένα τζόκεϊ καπέλο.

Ένα καπέλο εκτός από την προστασία που προσφέρει από την ηλιακή ακτινοβολία, προσθέτει επίσης στυλ στο ντύσιμό σου. Επέλεξε το κατάλληλο!