Κάλεσμα του Γκαγκαλούδη Δευτέρα βράδυ (9) στο Σύνταγμα για μια «Συγγνώμη» στους νεκρούς

Αθήνα.- Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης κατάφερε να βρει ανταπόκριση στο κάλεσμα που έκανε μέσω του διαδικτύου, για μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα που θα αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς της φωτιάς στην Ανατολική Αττική.

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας δημιούργησε μια «εκδήλωση» στο facebook με το όνομα «Μια Συγγνώμη Από Εμάς Σε Σας Εκεί Ψηλά…» και την κοινοποίησε και σε άλλα social media ζητώντας από γνωστούς και αγνώστους να δώσουν ραντεβού στο Σύνταγμα κρατώντας ένα κερί στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής… Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα… Να κάτσουμε απλά σιωπηλά…

Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz… Σας ευχαριστώ», ανάφερε στο πρώτο του μήνυμα ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και για το λόγο αυτό, ο έλληνας γκαρντ μέσω ενός βίντεο που ανέβασε, ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε ραντεβού για σήμερα, Δευτέρα στις 21:00 στην πλατεία Συντάγματος:

Sas euxaristw poly olous mesa apo tin kardia mou…. Pame omws ligo eimaste mono 100 mexri stigmis apo mena kai arketoi vevaia apo post filwn mou… Deutera 9 stin plateia syntagmatos… Sas perimenw ekei… Me ena keraki sas parakalw…

Gepostet von Giannis Gagaloudis am Samstag, 28. Juli 2018