ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Παραμονές 1ης Αυγούστου ζητούνται απαντήσεις

«Σήμερα η χώρα αναπνέει πάλι μόνη της» λέει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Έθνος».

Ναι, αναπνέει αέρα…καμμένων σπιτιών, θάνατο και απόγνωση. Στις στάχτες τις διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα συντρίμμια τόσων ζωών!..

Γροθιές στο κεφάλι, ύβρεις και απειλές δέχθηκαν καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από έναν φοιτητή και άλλα δύο άτομα αγνώστων στοιχείων. Ο κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Παναγιώτης Ψαράκκος,  υπέβαλε την παραίτησή του.

Κατά τα λοιπά, κ. Γαβρόγλου,προχωρείτε την αναμορφωση της Παιδείας! Άλλος ένας άθλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Την πολιτική ευθύνη ανέλαβε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το ολοκαύτωμα στην ανατολική Αττική. Και προσκάλεσε και όλους τους υπουργούς του να πράξουν το ίδιο. Πολιτική ευθύνη, δίχως παραίτηση!

Το ίδιο έκαναν ο Κουφοντίνας για τις δολοφονίες της 17Ν, αλλά  και ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής για τον φόνο του Φύσα! (FB)

Ερωτηθείς για το αν γνώριζε ο πρωθυπουργός για την ύπαρξη νεκρών, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όμως δεν είχαν επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες αρχές γι’ αυτό και δεν ανακοινώθηκε εκείνη την ώρα τίποτα. “Ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ιατροδικαστής ή γιατρός βάζει την σφραγίδα. Θα βγαίναμε σε πανελλήνια μετάδοση και θα λέγαμε ότι υπάρχουν δύο νεκροί;” είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια όταν είχαμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σημείωσε. (ert.gr/enikos.gr)

Στο διαδικαστικό δεν έχει άδικο ο κ. Πολάκης. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για ξαφνικό θάνατο, ή για θάνατο από φυσιολογικά αίτια που πρέπει να πιστοποιήσει ο γιατρός ότι πράγματι επήλθε και να βάλει σφραγίδα ως προς τα αίτια που τον προκάλεσαν ο ιατροδικαστής!  Εδώ μιλάμε για σορό που έχει απανθρακωθεί από τη φωτιά! Μιά απλή διασταύρωση με κάποιον αρμόδιο, ότι πράγματι βρέθηκε καμένη σορός, ήταν αρκετή. Το ίδιο και για έναν που πνίγηκε στη θάλασσα…

Σε κάθε περίπτωση, όταν έχεις πληροφόρηση για νεκρούς, δεν στήνεις τηλεοπτικό “σώου” με τον υπουργό να απαντάει στην ερώτηση του πρωθυπουργού, εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, ότι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια… καταστώντας, έτσι “συνένοχο” της “παραπληροφόρησης” και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας!

«Να μην βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος»

Αυτό ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας, βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Να και μία τοποθέτηση που αξίζει τουλάχιστον Νόμπελ Ευρεσιτεχνίας! Τώρα,  νομίζετε πως θα χάρηκε ο κ. Τσίπρας για την “υπεράσπιση” που έλαβε από τον συντρόφο του; Άμα έχεις τέτοιους φίλους στην Κυβέρνηση, τι να σου κάνει η  …αντιπολίτευση Πρόεδρε;