Στήριξη στους πυρόπληκτους από AHEPA Solon

Επισκέφτηκε το Solon Chapter HJ-04, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του, Γιώργο Μαλάμος και αντιπροσωπεία μελών του τμήματος αυτού της AHEPA.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Κεφαλίδη, έγινε συνεδρίαση του τμήματος σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές του Solon Chapter HJ-04 καθώς και τα σχέδια για επερχόμενες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Τα πάνω από 30 τμήματα της AHEPA στην Ελλάδα επιδεικνύουν δυναμισμό για τον οποίο οι αδερφοί και οι αδερφές στην Αμερική, όπου γεννήθηκε η Οργάνωση, μπορούν να είναι περήφανοι.

Τα μέλη παραμένουν σε εγρήγορση για να βοηθήσουν όπου χρειαστεί. Οσον αφορά δε τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική το Solon HJ04 τέθηκε σε ετοιμότητα να συμβάλλουν στο πλευρό της AHEPA Hellas. Επίσης θα γίνει διαβούλευση για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν την ανοικοδόμηση της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην συνεδρίαση έδωσαν οι: αναπληρωτής διοικητής της ΑΗΕΡΑ Hellas D-25 Κωνσταντίνος Βαρσάμης (Constantine Varsamis), ο γραμματέας της AHEPA Hellas, Παναγιώτης Ριζόπουλος (Panagiotis Rizopoulos), ο ταμίας, Κωνσταντίνος Κοζυράκης (Constantine Kozirakis) , o πρώην κυβερνήτης, Γιώργος Πλοκαμάκης (George Plokamakis), o πρόεδρος του τμήματος της Ρόδου Chapter HJ-33, Αντώνης Γιαννικούρης (Antonis Giannikouris), ο αντιπρόεδρος της AHEPA Solon HJ04, Γιάννης Δουλόπουλος (John Doulopoulos), ο γραμματεάς του τμήματος, Αλέξανδρος Δρίβας (Alexander Drivas), ο ταμία, Αναστάσιος Κανέλλος (Anastasios Kanellos) και τα μέλη Χρήστος Φασλής (Christos Faslis), Γρηγόρης Παπαϊωάννου (Grigoris Papaioannou) και Νίκος Αγγελής (Nikos Aggelis).

 

Πηγή:ekirikas.com

Φωτογραφία: Από αριστερά: Αναστάσιος Κανέλλος, Νίκος Αγγελής, Αντώνης Γιαννικούρης, Παναγιώτης Ριζόπουλος, Γιάννης Δουλόπουλος, Γιώργος Πλοκαμάκης, Ευστάθιος Κεφαλίδης, Γιώργος Μαλάμος, Πίτερ Μπαλτής, Χρήστος Φασλής, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Κωνσταντίνος Κοζυράκης, Αλέξανδρος Δρίβας, Γρηγόρης Παπαϊωάννου. «Παρών» και ο Σπύρος Μάρκου που δεν φαίνεται. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Κωνσταντίνος Συρίγος.